Acasă » Afectiuni


AFECȚIUNI ȘI TRATAMENTE ORTOPEDICE


În cadrul cabinetului de ortopedie din București tratăm afecțiuni ale genunchiului – ruptura de menisc, ruptura de ligament încrucișat anterior (LIA), ruptura de ligament încrucișat posterior (LIP), instabilitate femuro-patelară, afecțiuni ale umărului și alte diverse afecțiuni. Atât oamenii obișnuiți cât și sportivii de înaltă performanță beneficiază de o vastă experiență în domeniu, atât a mea cât și a echipei mele de specialiști în domeniul traumatologiei sportive. Împreună am tratat sute de cazuri grave și deosebit de grave,  reușind să avem la final pacienți sănătoși și recuperați integral.


AFECȚIUNI
GENUNCHIRuptura de menisc – Ruptura de ligament încrucișat anterior (LIA) – Ruptura de ligament încrucișat posterior (LIP) – Instabilitatea femuro-patelară – Defectul de cartilaj articular- Leziuni ale compartimentului postero-lateral (PLC) – Osteocondrita disecantă – Corpii liberi intraarticulari


AFECȚIUNI
UMĂRLuxatie recidivantă umăr – Leziunile de coafă rotatorie – Impingementul subacromial – Tendinita calcică a umărului – Capsulita adezivă (umărul înghețat)


ALTE
AFECȚIUNI


Alte tratamente

Osteocondrita disecantă talara (OCDT) – Ruptura de tendon achilean – Ruptura de tendon cvadricipital – Ruptura de tendon rotulian


WEBSITE PARTENER


PROGRAM CONSULTAȚII

Lunea si Joia
12:00 – 21:00
Restul zilelor
ÎNCHIS

CONTACT

Calea Plevnei, Nr. 186, Ap. 1
Sector 6, Bucuresti

0729 08 00 07

dr.codorean@traumatologie-sportiva.ro

Ultimul review

17/03/2018

Am 14 ani si practic inotul de performanta. Anul trecut am suferit un accident grav la genunchiul drept,in urma caruia mi s-a spus ca trebuie sa renunt la sport si ca este posibil sa raman cu un defect la mers. Din fericire, atunci cand suferinta ma coplesise, l-am intalnit pe domnul doctor Codorean, care mi-a redat speranta. Datorita profesionalismului sau si a modului cald in care mi-a vorbit, iata ca dupa 10 luni de la operatie ,am reusit sa urc din nou pe podiumul competitiilor de natatie, mai puternica si mai motivata.

Contact

Calea Plevnei 186, Ap. 1,
Sector 6, Bucuresti
+40729080007
dr.codorean@traumatologie-sportiva.ro

CLICK PT HARTĂ

© 2018 Dr. Ion Bogdan Codorean

Sus