Acasă » Despre mine

DESPRE MEDICUL PRIMAR ORTOPED ION BOGDAN CODOREAN


Sunt Dr. Ion Bogdan Codorean, medic primar ortoped, doctor în medicină. Domeniul meu de interes este traumatologia sportivă.  Am activat timp de 6 ani ca Șef al secției Clinicii de Ortopedie – Traumatologie a spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” și sunt începând din 2015 șef de lucrări în cadrul Universității de Farmacie și Medicină Carol Davila București. Informații mai detaliate despre cariera mea puteți descoperi în CV-ul meu.


ACTIVITATE PROFESIONALĂ


  • 2010 – 2016 Șef secție Clinica Ortopedie – Traumatologie, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, București (România), Medic primar
  • 2015 – Prezent –  Sef de Lucrari U.M.F. Carol Davila București

Competențe:

  • 2004 – Competență în Chirurgia Artroscopică

Vicepreședinte al Societății Române de Atroscopie și Traumatologie Sportivă
Președinte al Comisiei Medicale a Federației Române de Fotbal
Membru al Comisiei Medicale a Comitetului Olimpic Român

Organizații din care fac parte:

  • Membru al Academiei Americane de Ortopedie
  • European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy ESSKA din 2008 -prezent
  • The International Society of Arthroscopy Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine din 2008 – prezent.

PĂRERI PACIENȚI

Medicul care m -a ajutat să am o viața normală !

5,0 rating

Am ajuns la dl Dr.Codorean după ce mi -a fost recomandat ca fiind un foarte bun profesionist. Aveam să descopăr eu însămi acest lucru , după cele două intervenții chirurgicale pe care le-a efectuat dl.doctor în anul 2013 si 2015.Pot spune că după prima operație ,o protezare a genunchiului stăng care era foarte necesară ( eu fiind bolnavă de poliartrită reumatoidă), am reușit să pot merge într -un timp foarte scurt . Dl doctor Codorean m -a încurajat și mi – a explicat în ce constă operația , cum va decurge recuperarea și astfel am căpătat încredere . Datorită bolii mele , a trebuit ca după doi ani să mă operez și la șold. Bineînțeles că am avut încredere doar în dl.Dr. Codorean care a efectuat și cea de -a doua operație iar astăzi pot să îmi continui activitatea la catedră ,pot conduce automobilul, pot avea o viată normală . Îi multumesc din suflet pentru tot și îl recomand cu căldură tuturor!

Rîmniceanu Adriana

Imposibil de reprosat ceva

5,0 rating

Am ales sa ma opereze domnul doctor Codorean din motive obiective si dupa recomandari foarte bune, iar rezultatele au fost pe masura asteptarii. Este un profesionist desavarsit din punctul meu de vedere si l-as recomanda oricand, oricui.

Udrea Ana

Un OM și un MEDIC exceptional

5,0 rating

In 2012 am fost operata de acest minunat Om și Medic.M-a diagnosticat imediat cum m-a consultat desi mă chinuiam cu dureri si fara un diagnostic de câțiva ani…RMN-ul n-a făcut decât să confirme ceea ce D-l Doctor îmi spusese: fisuri multiple de cartilaj.A urmat operația și apoi recuperarea,făcută sub atenta îndrumare a D-lui Dr.(cat timp si ce exerciții sa fac,ce greutate aveam voie)Nu trebuie sa mai spun cata atentie acorda fiecarei proceduri și câtă modestie la acest OM…Intre timp a urmat o sarcină pe care am dus-o nesperat de bine pe acest genunchi operat.Alti 2 membri din familie au fost deasemenea operati de D-l Dr.: unul cu toate ligamentele rupte iar celălalt cu fractura trimaleolara.Amandoi sunt foarte bine.Cuvintele sunt de prisos.Dumnezeu ni l-a scos în cale și nu vom putea niciodată să îi mulțumim îndeajuns ci doar sa ne rugam sa fie sănătos și să aibă grijă de cat mai multi! oameni cu probleme!

Mihaela C

CITEȘTE TOATE PĂRERILE

© 2017-2019 Dr. Ion Bogdan Codorean

Sus