Păreri pacienți

Feedbackul dvs. este extrem de important

Părerile dvs. contează

În baza lor pot afla nemulțumirile dvs. și pot îmbunătăți lucrurile, astfel încât să vă pot asigura cele mai bune servicii medicale.

Notă generală


5,0 rating

5 din 5 stele (bazat pe 15 păreri)
Excelent100%
Foarte bine0%
Mediu0%
Slab0%
Foarte slab0%


Ultimele păreri exprimate

Un medic si un om deosebit

5,0 rating

18/01/2022

Sunt incantat de serviciile si clinica domnului doctor.
Multumesc!

Petre Ovidiu

Top Class

5,0 rating

18/01/2022

Un medic de excepție și un om deosebit! Îl recomand cu căldură.

Catalin

Profesionist

5,0 rating

18/01/2022

O placere!

S C

GENIAL

5,0 rating

18/01/2022

Ma felicit ca am ajuns la dansul.

CATALIN FANDEL

Operatie dislocare umar

5,0 rating

31/10/2021

Am suferit multiple dislocari ale umarului in decursul a 20 de ani. Dupa un an de zile de la operatie mi-am recapatat increderea pierduta in decursul celor 20 de ani.
Ridic mana sa-mi pun haina in curier, iar umarul este la locul lui. Stranut, iar umarul este la locul lui. Concediul din 2021 nu mi-a oferit surprize neplacute, umarul este la locul lui.
Dupa operatie apreciez incredibil de mult ce inseamna normalul.
Multumesc este putin spus. Un profesionist desavarsit si un om care inspira
RECOMAND din suflet

Cernea George

Menisc

5,0 rating

08/04/2021

Am fost fotbalist cand eram copil..si acum ma doare tare rau genunchiul..numai stiu ce sa fac

Timis onut

Medicul care m -a ajutat să am o viața normală !

5,0 rating

24/04/2020

Am ajuns la dl Dr.Codorean după ce mi -a fost recomandat ca fiind un foarte bun profesionist. Aveam să descopăr eu însămi acest lucru , după cele două intervenții chirurgicale pe care le-a efectuat dl.doctor în anul 2013 si 2015.Pot spune că după prima operație ,o protezare a genunchiului stăng care era foarte necesară ( eu fiind bolnavă de poliartrită reumatoidă), am reușit să pot merge într -un timp foarte scurt . Dl doctor Codorean m -a încurajat și mi – a explicat în ce constă operația , cum va decurge recuperarea și astfel am căpătat încredere . Datorită bolii mele , a trebuit ca după doi ani să mă operez și la șold. Bineînțeles că am avut încredere doar în dl.Dr. Codorean care a efectuat și cea de -a doua operație iar astăzi pot să îmi continui activitatea la catedră ,pot conduce automobilul, pot avea o viată normală . Îi multumesc din suflet pentru tot și îl recomand cu căldură tuturor!

Rîmniceanu Adriana

Imposibil de reprosat ceva

5,0 rating

05/03/2019

Am ales sa ma opereze domnul doctor Codorean din motive obiective si dupa recomandari foarte bune, iar rezultatele au fost pe masura asteptarii. Este un profesionist desavarsit din punctul meu de vedere si l-as recomanda oricand, oricui.

Udrea Ana

Un OM și un MEDIC exceptional

5,0 rating

21/12/2018

In 2012 am fost operata de acest minunat Om și Medic.M-a diagnosticat imediat cum m-a consultat desi mă chinuiam cu dureri si fara un diagnostic de câțiva ani…RMN-ul n-a făcut decât să confirme ceea ce D-l Doctor îmi spusese: fisuri multiple de cartilaj.A urmat operația și apoi recuperarea,făcută sub atenta îndrumare a D-lui Dr.(cat timp si ce exerciții sa fac,ce greutate aveam voie)Nu trebuie sa mai spun cata atentie acorda fiecarei proceduri și câtă modestie la acest OM…Intre timp a urmat o sarcină pe care am dus-o nesperat de bine pe acest genunchi operat.Alti 2 membri din familie au fost deasemenea operati de D-l Dr.: unul cu toate ligamentele rupte iar celălalt cu fractura trimaleolara.Amandoi sunt foarte bine.Cuvintele sunt de prisos.Dumnezeu ni l-a scos în cale și nu vom putea niciodată să îi mulțumim îndeajuns ci doar sa ne rugam sa fie sănătos și să aibă grijă de cat mai multi! oameni cu probleme!

Mihaela C

OM și MEDIC

5,0 rating

19/09/2018

În 2010 am fost operat de menisc de dl. Dr Ion Bogdan Codorean. Am intrat la dânsul în cabinet și i-am spus că îmi doresc să mă opereze cât mai urgent că vreau să mă întorc la lucru. A doua zi am intrat în operație. Este un om cu care îți face plăcere să discuți. Un medic căruia îi pasă de pacienții lui și mai știe să și zâmbească. Operația a fost de excepție. Mulțumesc, domnule doctor!

Costel Călin

Scrie părerea ta
© 2023 Dr. Ion Bogdan Codorean

Sus