Păreri pacienți

Feedbackul dvs. este extrem de important

Părerile dvs. contează

În baza lor pot afla nemulțumirile dvs. și pot îmbunătăți lucrurile, astfel încât să vă pot asigura cele mai bune servicii medicale.

Notă generală


5,0 rating

5 din 5 stele (bazat pe 12 păreri)
Excelent100%
Foarte bine0%
Mediu0%
Slab0%
Foarte slab0%


Ultimele păreri exprimate

Medicul care m -a ajutat să am o viața normală !

5,0 rating

24/04/2020

Am ajuns la dl Dr.Codorean după ce mi -a fost recomandat ca fiind un foarte bun profesionist. Aveam să descopăr eu însămi acest lucru , după cele două intervenții chirurgicale pe care le-a efectuat dl.doctor în anul 2013 si 2015.Pot spune că după prima operație ,o protezare a genunchiului stăng care era foarte necesară ( eu fiind bolnavă de poliartrită reumatoidă), am reușit să pot merge într -un timp foarte scurt . Dl doctor Codorean m -a încurajat și mi – a explicat în ce constă operația , cum va decurge recuperarea și astfel am căpătat încredere . Datorită bolii mele , a trebuit ca după doi ani să mă operez și la șold. Bineînțeles că am avut încredere doar în dl.Dr. Codorean care a efectuat și cea de -a doua operație iar astăzi pot să îmi continui activitatea la catedră ,pot conduce automobilul, pot avea o viată normală . Îi multumesc din suflet pentru tot și îl recomand cu căldură tuturor!

Rîmniceanu Adriana

Imposibil de reprosat ceva

5,0 rating

05/03/2019

Am ales sa ma opereze domnul doctor Codorean din motive obiective si dupa recomandari foarte bune, iar rezultatele au fost pe masura asteptarii. Este un profesionist desavarsit din punctul meu de vedere si l-as recomanda oricand, oricui.

Udrea Ana

Un OM și un MEDIC exceptional

5,0 rating

21/12/2018

In 2012 am fost operata de acest minunat Om și Medic.M-a diagnosticat imediat cum m-a consultat desi mă chinuiam cu dureri si fara un diagnostic de câțiva ani…RMN-ul n-a făcut decât să confirme ceea ce D-l Doctor îmi spusese: fisuri multiple de cartilaj.A urmat operația și apoi recuperarea,făcută sub atenta îndrumare a D-lui Dr.(cat timp si ce exerciții sa fac,ce greutate aveam voie)Nu trebuie sa mai spun cata atentie acorda fiecarei proceduri și câtă modestie la acest OM…Intre timp a urmat o sarcină pe care am dus-o nesperat de bine pe acest genunchi operat.Alti 2 membri din familie au fost deasemenea operati de D-l Dr.: unul cu toate ligamentele rupte iar celălalt cu fractura trimaleolara.Amandoi sunt foarte bine.Cuvintele sunt de prisos.Dumnezeu ni l-a scos în cale și nu vom putea niciodată să îi mulțumim îndeajuns ci doar sa ne rugam sa fie sănătos și să aibă grijă de cat mai multi! oameni cu probleme!

Mihaela C

OM și MEDIC

5,0 rating

19/09/2018

În 2010 am fost operat de menisc de dl. Dr Ion Bogdan Codorean. Am intrat la dânsul în cabinet și i-am spus că îmi doresc să mă opereze cât mai urgent că vreau să mă întorc la lucru. A doua zi am intrat în operație. Este un om cu care îți face plăcere să discuți. Un medic căruia îi pasă de pacienții lui și mai știe să și zâmbească. Operația a fost de excepție. Mulțumesc, domnule doctor!

Costel Călin

Un om si un doctor minunat

5,0 rating

17/03/2018

Am 14 ani si practic inotul de performanta. Anul trecut am suferit un accident grav la genunchiul drept,in urma caruia mi s-a spus ca trebuie sa renunt la sport si ca este posibil sa raman cu un defect la mers. Din fericire, atunci cand suferinta ma coplesise, l-am intalnit pe domnul doctor Codorean, care mi-a redat speranta. Datorita profesionalismului sau si a modului cald in care mi-a vorbit, iata ca dupa 10 luni de la operatie ,am reusit sa urc din nou pe podiumul competitiilor de natatie, mai puternica si mai motivata.

Anca Vasilescu-Guiu

Profesionist!

5,0 rating

04/03/2018

Am avut un accident cu rezultat ruptura de menisc. In septembrie 2016 am fost operat la genunchiul stang de catre dl. dr. Codorean. Experienta a fost pentru mine una extrem de plina de satisfactii. Genunchiul si-a revenit. Dl. dr. Codorean a manifestat o atitudine impecabila. Profesionist adevarat. Il recomand cu multa caldura.

Eugen Tugui

Un doctor jos palaria

5,0 rating

09/02/2018

In urma unui accident am fost la dl Codorean cu smulgere de ligament posterior cu pastila osoasa..o oroare. Ar fi putut sa imi recomande direct operatia, insa, urmand tratamentul corect (imobilizare orteza apoi recuperare) pot sa zic ca dupa 6 luni merg aproape normal. Sigur ca mai este de lucrat la musculatura, dar modul in care dl doctor a tratat problema denota profesionalismul si dedicarea dansului pt medicina. Mergeti cu incredere, este super de treaba si iti explica astfel incat sa si poti intelege. Bravo doctore!

Florin D.

Un om extraordinar si un doctor de exceptie

5,0 rating

09/02/2018

Dl. Doctor Codorean m-a tratat dupa un incident petrecut si tratat in primele doua saptamani in Grecia, de catre un alt medic, care nu a avut absolut niciun efect. Dupa tratamentul recomandat de Dl. Doctor Codorean, deja din prima zi m-am simtit mult mai bine iar intr-o saptamana m-am recuperat complet.

Gabriela D.

Medicul care chiar te ajuta sa te inorci rapid in joc

5,0 rating

07/02/2018

Am avut o distrugere de cartilaj pe rotula pe o suprafata mare. Eu practic schiul si joc foarte mult tenis, fotbal si kite. Nu mai puteam sa fac sport sau sa cobor scari. Singurul medic care m-a facut sa inteleg problema pe care o am si felul in care se poate trata a fost dr. Codorean.
Am vazut ca trateaza foarte multi sportivi. Inteleg de ce!
La 4 luni de la operatie am inceput sa joc fotbal, tenis si kite. Cum a venit iarna am inceput schiul fara nicio durere.
Este cel mai bun medic ortoped in specialitatea pe care o practica – cea pentru cei care fac sport.
Nota 10!

Ovidiu Pascu

Un doctor genial!

5,0 rating

07/02/2018

Am avut mai multe probleme de sănătate și de fiecare data a făcut minuni! Baiatul meu face handbal de performanța și a avut ruptura de ligamente posterior, iar sub directa supraveghere a d-lui Dr. Codoreanu a reușit sa performeze in continuare fără probleme, fiind convocat la Lotul national de Cadeți aproape de fiecare data, reprezentând România. Am avut și eu ruptura de tendoane la umărul drept, iar acum pot lucra și mai ales pot sa-mi fac cruce, lucru ce era imposibil, sa fac lucruri normale de care noi suntem de multe ori inconștienți de acest dar al sănătății. Am numai cuvinte de laudă și îl recomand pe domnul Doctor din toată inima și ii mulțumesc de mii de ori!

Mirela Craciun

Scrie părerea ta
© 2017-2019 Dr. Ion Bogdan Codorean

Sus