Păreri pacienți

Feedbackul dvs. este extrem de important

Părerile dvs. contează

În baza lor pot afla nemulțumirile dvs. și pot îmbunătăți lucrurile, astfel încât să vă pot asigura cele mai bune servicii medicale.

Notă generală


5,0 rating

5 din 5 stele (bazat pe 12 păreri)
Excelent100%
Foarte bine0%
Mediu0%
Slab0%
Foarte slab0%


Ultimele păreri exprimate

Un profesonist desavarsit

5,0 rating

26/01/2018

Mi-as dori ca in toate ariile de specialitate sa existe profesionisti si oameni ca domnul doctor Codorean. Un profesionist desavarsit care a gestionat cu mult tact situatia unui om care in afara faptului ca suferise o trauma la nivelul genunchiului, se confrunta si cu frica de operatie si de ce urma dupa aceasta. In februarie 2012 a avut loc interventia chirurgicala (sutura menisc intern,meniscetomie menisc extern, ligamentoplastie ligament incrucisat anterior) urmata de o perioada destul de lunga de recuperare pe care am finalizat-o cu succes, datorita omului rabdator care la fiecare control ma incuraja sa merg mai departe.
Astazi am un genunchi sanatos si stabil care nu ma doare nici cand port pantofi cu toc, nici atunci cand urc o panta.
Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine si va doresc multa sanatate si putere de munca!

Dana C.

Un doctor si un om minunat

5,0 rating

08/11/2017

In 2014 acest doctor si minunat OM m-a operat la genunchi desi eram insarcinata. Nu mi-a oferit doar sprijin medical ci si emotional. La fiecare 2 zile, timp de multe luni, dl doctor m-a primit cu o imbratisare si un zambet cald de fiecare data. M-a tratat cu rabdare si atentie, desi nu sunt nici pe departe din categoria VIP-urilor din Romania sau vreo „magnata”. Domnule doctor, dupa ce am nascut (o fetita perfect sanatoasa, creata si vorbareata ca mă-sa) nu am apucat sa va daruiesc multumirile pe care le meritati pentru tot ce ati facut pentru mine. Insa ne vom revedea foarte curand la o consultatie. De ce? Pentru ca sunt o impiedicata, cum ma stiti 😊.

IOANA ONICA

Un medic si un om exceptional din toate punctele de vedere

5,0 rating

28/10/2017

Profesionism desavarsit incepand cu prima consultatie, diagnostic, explicatii si pana la ultimul control dupa ultima operatie. Toata stima si consideratia pentru profesionalismul dvs., pentru deontologia profesionala. Mi-ati redat increderea ca in Romania inca mai sunt oameni printre medici. Ca inca mai sunt medici printre medici, pentru care juramantul lui Hipocrate are valoare, inca se mai face medicina pentru oameni si nu pentru alte interese. Ma inclin cu adanc respect si va multumesc pentru profesionalismul de inalta clasa, care nu poate fi depasit decat de valoarea dvs. ca OM. Va multumesc cu adanca recunostinta nu numai pentru ca am trecut cu bine prin doua operatii impreuna cu dvs. si cu excelenta echipa pe care o conduceti. Dar mai ales pentru ca mi-ati fost alaturi, m-ati sustinut din punct de vedere moral, psihic, cu sensibilitate, compasiune si respect pentru fiinta umana, atunci cand mi-a fost cel mai greu, cand nu era nimeni langa mine sa ma sustina, cand alti asa zisi medici specialisti ma considerau deja un caz pierdut, mi-ati redat incerederea si puterea de a lupta si de a merge mai departe. Dumnezeu sa va binecuvanteze in continuare cu sanatate, putere de munca si numai bucurii! Va multumesc pentru ca existati! 🙂

ISABELA ALEXANIAN

Scrie părerea ta
© 2017-2019 Dr. Ion Bogdan Codorean

Sus