Politica de confidențialitate

Protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

Site-ul dr.codorean.ro este operat de CMI Dr. Ion Bogdan Codorean, cu sediul social in Calea Plevnei Nr. 186, Parter, Sector 6, Bucuresti, CIF  29444028, denumit in continuare Operator.

CMI Dr. Ion Bogdan Codorean prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal conform celor de mai jos.

1. Categorii de date cu caracter personal

Pentru scopurile Prelucrarii mentionate la punctul II de mai jos, prelucram datele cu caracter personal ale dumneavoastra furnizate In cadrul site-ului nostru – denumite in continuare „Date cu caracter personal”, dupa cum urmeaza:

  • Continutul comentariului transmis si subiectul acestuia, continutul documentelor atasate si transmise catre pagina CMI Dr. Ion Bogdan Codorean (denumite in continuare „Date de comunicare”);
  • Informatii privind utilizarea contului de utilizator si a Site-ului de catre dumneavoastra, cum ar fi data si ora la care ati accesat  Webite-ul, inclusiv adresa IP publica, Device ID public si date similare despre dumneavoastra (denumite in continuare „Date de monitorizare”).

CMI Dr. Ion Bogdan Codorean va colecteaza Datele cu caracter personal in urmatoarele modalitati: direct de la dumneavoastra (acordate pe site, email, retele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul, din retele sociale precum si prin intermediul cookie-urilor sau de la parteneri terti care ne comunica date in vederea livrarii produselor catre dvs. (de ex.platforme de vanzare online).

2. Scopurile Prelucrării

Prelucram Datele dumneavoastra cu caracter personal in masura permisa sau impusa de legislatia aplicabila in urmatoarele scopuri:

1. pentru furnizarea bunurilor si serviciilor oferite de catre CMI Dr. Ion Bogdan Codorean, cuprinzand actiunile specifice acestei activitati inclusiv pentru a permite folosirea cat mai optima a Site-ului si In scopul obtinerii de informatii statistice pentru Imbunatatirea serviciilor noastre (denumite In continuare „Scopuri legate de furnizarea serviciilor si functionarea Site-ului”);
2. pentru administrarea sigura a sistemului informatic al CMI Dr. Ion Bogdan Codorean si In scopul evitarii activitatilor infractionale (denumite In continuare„Scopuri legate de securitate si prevenirea fraudei”);
3. pentru a permite furnizorilor sa ofere opiniile si comentariile lor in legatura cu calitatea produselor si serviciilor CMI Dr. Ion Bogdan Codorean (denumite in continuare „Scopuri legate de calitate”);
4. pentru a permite realizarea activitatilor de marketing (denumite in continuare„Scopuri legate de marketing”);

Aceste activitati pot include:

1. Pe baza informatiilor pe care ni le furnizati vi se pot arata oferte personalizate pe Site (inclusiv pe reţelele sociale). Acestea pot fi oferte de care puteti beneficia direct pe Site, oferte ale unor terţi sau produse despre care credem ca v-ar interesa.
2. Cand participati la alte activitati promotionale (tombole, concursuri), vi se va putea solicita sa ne comunicati informatii relevante ce vor fi utilizate pentru a administra aceste promotii sau pentru a intra in posesia premiilor acordate.

Vom utiliza Datele cu caracter personal, astfel cum vor fi furnizate de dumneavoastra catre CMI Dr. Ion Bogdan Codorean, in scopurile mentionate in aceasta Politica de Confidentialitate.

3.Temeiul Prelucrării Datelor dumneavoastră cu caracter personal

In general, prelucrarea Datelor cu caracter personal este necesara in vederea desfasurarii activitatii specifice scopurilor Prelucrarii.

In general, vi se solicita sa furnizati Datele dumneavoastra cu caracter personal in mod obligatoriu, cu exceptia situatiilor limitate in care va comunicam ca anumite informatii sunt facultative. Daca nu ne oferiti respectivele date cerute a fi furnizate in mod obligatoriu, procesul poate fi intarziat sau chiar imposibil.
Pentru a putea prelucra Datele dumneavoastra cu caracter personal, CMI Dr. Ion Bogdan Codorean se bazeaza pe diferite temeiuri juridice, dupa cum urmeaza:

1. Consimtamant: Ne putem baza pe acordul dumneavoastra de a va utiliza informatiile personale in anumite scopuri directe de marketing, consimtamantul fiind temeiul juridic pentru colectarea, prelucrarea si utilizarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal, astfel cum este permis de legea aplicabila. Va puteti retrage consimtamantul in orice moment, contactandu-ne la adresele de la sfarsitul acestei Politici de Confidentialitate.
2. Executarea unui contract sau in vederea incheierii unui contract: Prelucrarea este necesara pentru executarea contractului la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersurile necesare incheierii contractului dintre dumneavoastra si CMI Dr. Ion Bogdan Codorean (in cazul clientilor fiind vorba de contractul de vanzare – cumparare, in cazul furnizorilor fiind vorba de contractul de furnizare). De exemplu, daca utilizati serviciile noastre pentru a face o programare online, va vom utiliza Datele cu caracter personal pentru a ne indeplini obligatia de a finaliza si a administra acea programare in conformitate cu contractul pe care il avem cu dumneavoastra. De asemenea, Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal poate fi necesara pentru a face demersuri inainte de incheierea unui posibil contract, in conditiile in care sunteti un potential partener si doriti sa ne contactati in vederea unei eventuale colaborari comerciale;
3. Interese legitime: Putem folosi informatiile pentru interesele noastre legitime, cum ar fi oferirea celui mai bun continut adecvat al Site-ului, e-mailuri si newsletter-uri, pentru a ne imbunatati si promova produsele si serviciile, precum si continutul pe Site-ul nostru, si in scopuri legale, administrative si de detectare a fraudei.

 DATE CU CARACTER PERSONAL

Scopurile prelucrarii Categorii de Date cu caracter personal implicatet Temeiul prelucrarii
Scopuri legate de furnizarea serviciilor si functionarea Site-ului
  • Date personale
  • Date de comunicare
  • Executarea unui contract;
  • In baza unei obligatii legale; sau
  • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de securitate si prevenirea fraudei
  • Date personale
  • Date referitoare la comanda
  • Date de monitorizare
  • In baza unei obligatii legale; sau
  • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de recenzii ale serviciilor
  • Date personale
  • Date referitoare la comanda
  • Date de comunicare
  • Executarea unui contract;
  • In baza unei obligatii legale.
Scopuri legate de marketing
  • Date personale
  • Date referitoare la comanda
  • Pe baza de consimtamant;
  • In baza interesului legitim.

4.Transferuri de date, destinatari si temeiul legal al acestor transferuri

4.1.Destinatari

Terti: CMI Dr. Ion Bogdan Codorean va putea transfera datele unor agentii guvernamentale si de reglementare, instante si alte autoritati guvernamentale, conform prevederilor legislatiei aplicabile, in baza Art. 6(1) (c) GDPR, si consultantilor externi cu rol de operatori de date (de exemplu, avocati, contabili, auditori etc.) in baza Art. 6 (1) (f) GDPR.

Prestatori de servicii ai CMI Dr. Ion Bogdan Codorean in cadrul operatiunilor sale comerciale normale, CMI Dr. Ion Bogdan Codorean incheie contracte cu prestatori de servicii, in vederea desfasurarii anumitor sarcini legate de administrarea clientelei sau iT, de gestionarea furnizorilor la nivel global, furnizarea sistemelor si retelelor globale securizate ca prestator de servicii. Unele companii pot prelucra date cu caracter personal, inclusiv pentru: organizarea campaniilor si desemnarea castigatorilor (de ex. agentii de marketing si publicitate) , acordarea de premii (ex. agentii de publicitate). Prestatorii terti de servicii au semnat clauze de confidentialitate si nu li se permite sa utilizeze Datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri decat cele mentionate in prezenta Politica de Confidentialitate.

4.2. Transferuri de date transfrontaliere

Transferam Datele dumneavoastra cu caracter personal in afara tarii in care va aflati, in tari aflate pe teritoriul Uniunii Europene. Acestea sunt pastrate in siguranta pe servere securitazte SSL si aflate pe teritoriul Uniunii Europene.

5. Perioade de retentie

Datele cu caracter personal prelucrate in scopurile mentionate in prezenta vor fi pastrate doar cat este necesar, pe durata existentei contului dumneavoastra si ulterior, in timpul unei perioade de tranzitie (de exemplu, pentru primirea unui raspuns la solicitarea dumneavoastra, pentru livrarea serviciilor, emiterea facturilor) sau pentru oricare alta perioada mai indelungata in care CMI Dr. On Bogdan Codorean are obligatia legala de a arhiva Datele cu caracter personal.

Daca se initiaza o actiune judiciara, Datele cu caracter personal pot fi pastrate pana la finalul acestei actiuni, inclusiv eventualele perioade de recurs, iar apoi vor fi sterse sau arhivate, conform prevederilor legislatiei aplicabile.

In principiu, va vom pastra Datele cu caracter personal pe durata solicitata sau permisa de legislatia aplicabila. Ulterior, vom elimina/sterge Datele dumneavoastra cu caracter personal din sistemele si evidentele noastre si/sau vom lua masuri pentru a le anonimiza, astfel incat sa nu mai puteti fi identificat in baza acestora. in toate cazurile, Datele cu caracter personal din contractele, comunicarile si alte documente identificate pot fi supuse unor cerinte legale de pastrare, care necesita, in principiu, pastrarea de pana la 10 ani. Orice alte Date cu caracter personal vor fi sterse, in principiu, in 6 luni de la ştergerea contului dumneavoastra de utilizator sau de la colectarea lor prin intermediul Site-ului, cu exceptia Datelor Referitoare la istoricul dvs care vor putea fi pastrate pana la 3 ani de la data tranzactiei sau, dupa caz, pentru o perioada necesara pentru indeplinirea unor obligatii legale (inclusiv daca suntem obligati astfel printr-o hotarare judecatoreasca) sau daca este necesar pentru motive de securitate, prevenirea fraudei, litigii sau abuzuri.

6. Proceduri de securitate

In conformitate cu legislatia europeana pentru protectia datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat şi folosirea neadecvata a Datelor cu caracter personal.

Utilizam sisteme şi proceduri adecvate pentru a proteja şi securiza Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti. De asemenea, folosim proceduri de securitate şi restrictionari tehnice şi fizice ale accesarii şi folosirii Datelor cu caracter personal pe serverele noastre. Numai personalul autorizat si instruit poate accesa datele personale in timp ce lucreaza.

7. Drepturile dumneavoastra

Daca v-ati declarat consimtamantul cu privire la anumite activitati de Prelucrare, puteti retrage acest consimtamant in orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea Prelucrarii anterior retragerii consimtamantului.

In baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila (GDPR), aveti urmatoarele drepturi:

1. Dreptul de acces:Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, si daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. informatiile includ, printre altele, scopurile Prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal afectate si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate Datele dumneavoastra cu caracter personal. Aveti dreptul de a obtine o copie a Datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, va putem percepe o taxa rezonabila, in baza costurilor administrative.
2. Dreptul la rectificare: Aveti dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal incorecte. in functie de scopurile Prelucrarii, aveti dreptul de a completa Datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declaratii suplimentare.
3. Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”): Aveti dreptul de a ne solicita sa va stergem Datele cu caracter personal.
4. Dreptul la restrictionare: Aveti dreptul de a solicita restrictionarea Prelucrarii Datelor dumneavoastra cu caracter personal. in acest caz, datele respective vor fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.
5. Dreptul la portabilitatea datelor: Aveti dreptul de a primi Datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in format structurat, comun si care poate fi citit de aparate, si aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati fara obiectii din partea noastra.
6. Dreptul de a obiecta: Aveti dreptul de a obiecta, pe motive legate de situatia dumneavoastra, in orice moment, fata de Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre noi, si ni se poate solicita sa nu va mai prelucram Datele cu caracter personal. Daca aveti dreptul la obiectie si vi-l exercitati, nu vom mai prelucra Datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost.  Acest drept poate fi invalidat in special daca Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

Drepturile mentionate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata şi semnata, inaintata catre CMI Dr. Ion Bogdan Codorean la adresa Calea Plevnei 186, Ap. 1, Sector 6, Bucuresti – in atentia Administratorului – sau la adresa de email dr.codorean@traumatologie-sportiva.ro. In cerere, puteti arata daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi şi de poşta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.

CMI Dr. Ion Bogdan Codorean va comunica informatiile solicitate, in termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitarii exprimate de dumneavoastra privind modul de comunicare. Va rugam sa luati in considerare faptul ca drepturile de mai sus pot fi limitate in baza legislatiei nationale aplicabile privind protectia datelor. CMI Dr. Ion Bogdan Codorean, in calitate de operator de date, ramane punctul de contact central in vederea exercitarii acestor drepturi.

De asemenea, aveti dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Va rugam sa adresati orice intrebari catre CMI Dr. Ion Bogdan Codorean la adresa de email dr.codorean@traumatologie-sportiva.ro  sau la adresa postala Calea Plevnei 186, Ap. 1, Parter. Sector 6, Bucuresti – in atentia Administratorului.

8. Cum prelucram datele personale ale copiilor?

Serviciile si produsele oferite de Site-ul nostru nu sunt destinate minorilor.

Ultimul review

17/03/2018

Am 14 ani si practic inotul de performanta. Anul trecut am suferit un accident grav la genunchiul drept,in urma caruia mi s-a spus ca trebuie sa renunt la sport si ca este posibil sa raman cu un defect la mers. Din fericire, atunci cand suferinta ma coplesise, l-am intalnit pe domnul doctor Codorean, care mi-a redat speranta. Datorita profesionalismului sau si a modului cald in care mi-a vorbit, iata ca dupa 10 luni de la operatie ,am reusit sa urc din nou pe podiumul competitiilor de natatie, mai puternica si mai motivata.

Contact

Calea Plevnei 186, Ap. 1,
Sector 6, Bucuresti
+40729080007
dr.codorean@traumatologie-sportiva.ro

CLICK PT HARTĂ

© 2018 Dr. Ion Bogdan Codorean

Sus