Acasă » Video

Video intervenții chirurgicale ortopedice

În această secțiune puteți urmări câteva video-uri cu diverse intervenții ortopedice, realizate de medicul ortoped Dr. Ion Bogdan Codorean. De reținut faptul că operațiile se desfășoară exclusiv în cadrul unităților autorizate, iar costul acestora este stabilit de către acestea, fără vreo influență din partea doctorului ortoped.

Programare consultații

În cazul în care doriți să vizitați cabinetul de ortopedie, este necesar să faceți în prealabil o programare pentru o consultație de ortopedie.

Reparație menisc intern

Reparație condrală AMIC

Leziune Lisfranc

Reconstrucție condrală rotulă

Ruptura de ligament încrucișat anterior

Ruptura de ligament încrucișat anterior al genunchiului (LIA) este o afecțiune frecventă la persoanele care fac sport și poate fi tratată în mai multe moduri. Află totul despre cauzele și tratamentele disponibile sau urmărește acest video explicativ realizat de medicul ortoped Dr. Ion Bogdan Codorean.

Ruptură de menisc

Află mai multe despre ruptura de menisc, ce este, care sunt cauzele apariției, simptome specifice și metode de tratament recomandate rupturii de menisc.

Implant menisc artificial ACTIFIT

Meniscul artificial ACTIFIT este o structură asemănătoare unui fagure de miere ce permite sângelui să curgă prin ea și oferă astfel o ancoră pentru un nou strat celular aflat în creștere.

Luxație recidivantă umăr Bankart

Umărul este cea mai mobilă articulație a corpului. Este implicată în ridicarea și rotația umărului, precum și în mișcări combinate. Acest grad mare de mobilitate este însă asociat cu o stabilitate scăzută

Reconstructie ligament anterolateral

Luxație acromio-claviculară

Instabilitate rotulă

Află mai multe despre instabilitatea rotulei sau instabilitatea femuro-patelară, care sunt simptomele acesteia și tratamentele disponibile.

Abonează-te la canalul de YouTube și fii la curent cu ultimele video-uri postate de medicul ortoped Dr. Ion Bogdan Codorean

Ultimul review

17/03/2018

Am 14 ani si practic inotul de performanta. Anul trecut am suferit un accident grav la genunchiul drept,in urma caruia mi s-a spus ca trebuie sa renunt la sport si ca este posibil sa raman cu un defect la mers. Din fericire, atunci cand suferinta ma coplesise, l-am intalnit pe domnul doctor Codorean, care mi-a redat speranta. Datorita profesionalismului sau si a modului cald in care mi-a vorbit, iata ca dupa 10 luni de la operatie ,am reusit sa urc din nou pe podiumul competitiilor de natatie, mai puternica si mai motivata.

Contact

Calea Plevnei 186, Ap. 1,
Sector 6, Bucuresti
+40729080007
dr.codorean@traumatologie-sportiva.ro

CLICK PT HARTĂ

© 2018 Dr. Ion Bogdan Codorean

Sus