Acasă » Video

Video intervenții chirurgicale ortopedice

În această secțiune puteți urmări câteva video-uri cu diverse intervenții ortopedice, realizate de medicul ortoped Dr. Ion Bogdan Codorean. De reținut faptul că operațiile se desfășoară exclusiv în cadrul unităților autorizate, iar costul acestora este stabilit de către acestea, fără vreo influență din partea doctorului ortoped.

Programare consultații

În cazul în care doriți să vizitați cabinetul de ortopedie, este necesar să faceți în prealabil o programare pentru o consultație de ortopedie.

Reparație menisc intern

Reparație condrală AMIC

Reatașare de ligament anterior încrucișat

Leziune Lisfranc

Reconstrucție condrală rotulă

Ruptura de ligament încrucișat anterior

Ruptura de ligament încrucișat anterior al genunchiului (LIA) este o afecțiune frecventă la persoanele care fac sport și poate fi tratată în mai multe moduri. Urmărește acest videoclip realizat de medicul ortoped Dr. Ion Bogdan Codorean în cadrul unei operații de reconstrucție anatomică LIA.

Stem cell harvesting from belly fat and knee joint infiltration

Ruptură de menisc

Află mai multe despre ruptura de menisc, ce este, care sunt cauzele apariției, simptome specifice și metode de tratament recomandate rupturii de menisc.

Implant menisc artificial ACTIFIT

Meniscul artificial ACTIFIT este o structură asemănătoare unui fagure de miere ce permite sângelui să curgă prin ea și oferă astfel o ancoră pentru un nou strat celular aflat în creștere.

Luxație recidivantă umăr Bankart

Umărul este cea mai mobilă articulație a corpului. Este implicată în ridicarea și rotația umărului, precum și în mișcări combinate. Acest grad mare de mobilitate este însă asociat cu o stabilitate scăzută

Reconstructie ligament anterolateral

Luxație acromio-claviculară

Sutură meniscală tip flap

Sutură menisc în toartă de coș

Instabilitate rotulă

Află mai multe despre instabilitatea rotulei sau instabilitatea femuro-patelară, care sunt simptomele acesteia și tratamentele disponibile.

Osteodondrita disecantă

Află mai multe despre osteocondrita disecantă și tratamentele acesteia.

Abonează-te la canalul de YouTube și fii la curent cu ultimele video-uri postate de medicul ortoped Dr. Ion Bogdan Codorean

© 2017-2019 Dr. Ion Bogdan Codorean

Sus